Producten

 

verwarming

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verwarming

«Terug

Vloerverwarming

vloer verwarmingDeze zorgt voor een aangename warmte en dat komt omdat dit een stralingswarmte is. Het effect van stralingswarmte is dat u de omgevingstemperatuur warmer c.q. aangenamer ervaart dan deze in werkelijkheid is.

De vloer geeft over de volledige oppervlakte een gelijkmatige stralingswarmte, waarbij de verwarmde lucht niet in beweging wordt gebracht. Door de hogere stralingstemperatuur en de gelijkmatige warmteverdeling wordt een behaaglijk klimaat verkregen bij een circa 3°C lagere luchttemperatuur in vergelijking met radiatorenverwarming. Het gevolg is dat u de thermostaat lager gaat instellen, omdat u nu eenmaal bij een lagere temperatuur al een behaaglijk gevoel heeft. Dit is een belangrijk voordeel omdat u op deze manier energie bespaart. Het water dat door de leidingen stroomt heeft een maximale temperatuur van 45°C.

Vloerverwarming kan worden toegepast als hoofd- en als bijverwarming. Als u bijvoorbeeld centrale verwarming heeft op basis van radiatoren en u wilt daarbij de aangename warmte van vloerverwarming in b.v. de badkamer kunt u dit realiseren zonder direct een hele vloerverwarmingsunit te plaatsen. U kunt direkt van al bestaande cv-leidingen aftakken met tussenkomst van een speciale thermostaatkraan voor vloerverwarming.

hr43Centrale verwarming

In deze tijd is niet alleen belangrijk dat we van het comfort van centrale verwarming willen genieten, we willen het liefst het millieu en de portemonnee sparen.

Met de CV ketels die tegenwoordig op de markt komen bespaart u niet alleen energie, ook in onderhoud van de toestellen hoeft minder tijd te worden gestoken als gevolg van het dusdanig construeren dat de toestellen vele malen onderhoudsvriendelijker zijn geworden.

CV ketels komen eigenlijk in twee soorten voor, als solo toestel of als combinatie met warmwatervoorziening. Combi toestellen leveren de hoeveelheid warmwater die voldoet aan de eisen die de consument stelt t.a.v. gebruik van douche en bad.Wij zijn door ATAG aangemerkt als SelectDealer. Dat betekent voor u een vertrouwd adres voor het plaatsen van een ATAG CV ketel.